top of page

PACE | Projecte d'Acció Comunitària Escènica

22.19 PACE CARTELL WIX copia.png
Amb la voluntat de posar en pràctica una nova manera de construir un projecte escènic a partir de la col·laboració i la cultura democràtica, iniciem un nou Projecte d’Acció Comunitària Escènica sota les sigles de PACE al Teatre del Foment Hortenc de Barcelona.

Es tracta d’una iniciativa que desplega un cicle de conferències-taller al voltant de la creació de projectes escènics, a través dels quals es farà divulgació de totes les fases i professionals relacionades amb els projectes culturals específicament teatrals (des de la definició del context fins a la concreció dels elements productius, passant pels continguts).

Aquestes conferències-taller són gratuïtes i es destinen a amants i aficionades de les arts escèniques, a estudiants o professionals que vulguin ampliar coneixements i competències sobre construcció i gestió de projectes i a tothom que vulgui viure de prop el procés de construcció d’un projecte escènic comunitari ja sigui de manera presencial o virtual.

Mitjançant aquesta primera fase de conferències-taller que s’iniciarà el proper 9 de maig a les 18.15h al Teatre del Foment Hortenc de Barcelona, PACE dota de poder de decisió per a la definició del projecte tant a les assistents a aquestes conferències-taller com a les seguidores a través de les xarxes socials, vehiculant les preses de decisió sempre a través de la coordinació del director i de l’assessorament de les professionals que guiaran la sessió de treball. Les sis rondes de conferències programades permetran donar llum al nou projecte escènic encara desconegut per tothom que es farà realitat la tardor de 2024 sota la direcció de Toni Fajardo, que hi desplega el treball de recerca efectuat dins la Beca per a la recerca i la innovació en l’àmbit de les arts escèniques de l’ICEC (2021).

A continuació us facilitem el cartell amb la programació de les diferents conferències-taller que portarem a terme, juntament amb les professionals destacades de l’àmbit de les arts i la cultura que guiaran les sessions: David Roselló (projectes), Toni González (context), Laia Serra (sòcio-política), Toni Fajardo (ideologia), Jordi Soler i Martí (gestió), Ester Bornal (objectius comunitaris). La programació iniciada en aquesta primera fase de PACE tindrà continuïtat a la tardor, en què s’hi afegiran altres professionals com la Laura Calvet i en Jordi Pérez Solé, entre d’altres.

21 PROVA PACE CARTELL.png
22.19 FRANJA SESSIÓ 1 PARLEM.png
22.20 PACE SESSIÓ 2.png
bottom of page